Răzvan Cuc, despre proiectul lui Chitic privind centura ocolitoare: „superficial…cu fotografii luate de pe internet”

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț la funcția de primar, va prezenta, joi, proiectul de centură ocolitoare a orașului Piatra-Neamț.

Este un proiect la care a lucrat de mai bine de două luni împreună cu o echipă de ingineri proiectanți și specialiști în construcția de drumuri.

Totodată, Răzvan Cuc scoate în evidență superficialitatea actualului primar, Dragoș Chitic, care, de asemenea, a aruncat în campania electorală această temă, cu poze furate și fără a trata subiectul cu seriozitate și profesionalism.

„Săptămâna trecută am anunțat că voi prezenta în această campanie electorală proiectul meu pentru centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț. Nici nu a început bine săptămâna, și candidatul PMP (fost primar PNL până de curând) la primărie a aruncat și el în luptă această temă.

Mă bucur că această temă este tot mai prezentă în „ofertele” de la Piatra-Neamț. Este un proiect necesar. Dar greu. Și trebuie tratat cu seriozitate și profesionalism.

De aceea, mi-e greu să înțeleg de ce un om care a fost șase ani în fruntea primăriei, vorbește superficial despre acest subiect și mai și postează fotografii luate de pe internet cu o bucată din autostrada Lugoj-Deva și cu un nod rutier al viitoare centuri ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca.

Graba de a confisca o astfel de temă doar din interes electoral îi poate induce în eroare pe pietreni. Un astfel de subiect trebuie argumentat din toate punctele de vedere. Și nu poate fi ilustrat cu fotografii copiate de pe internet.

De mai bine de două luni, lucrez împreună cu o echipă de ingineri proiectanți și specialiști în construcția de drumuri la un proiect de centură ocolitoare a orașului Piatra-Neamț.

Proiectul este gata și îl voi prezenta public joi, de la ora 16.00, în Sala Mare a Consiliului Județean Neamț. Iar după aceea, îl voi prezenta tuturor pietrenilor.

Îmi face plăcere să îl invit pe domnul candidat de la PMP, fost primar al orașului, la această prezentare. Va avea prilejul să vadă cum arată un astfel de proiect, cum arată hărțile, cu detaliile tehnice și imaginile din zona noastră. Imagini originale, nu de pe internet.” – este mesajul lui Răzvan Cuc