Razii ale polițiștilor. Adolescent prins cu un cuțit într-un bar (FOTO)

La data de 19 martie, în intervalul orar 19.00-01.00 polițiștii de investigații din cadrul Poliției municipiului Roman au desfășurat o acțiune, în  municipiul Roman pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității, a faptelor cu violenţă şi pentru combaterea nerespectării regulilor de circulație de către participanții la traficul rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.800 de lei.

Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și 6 pentru nerespectarea dispozițiilor  Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanei.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au reținut 3 permise de conducere.

În activități, au fost angrenați polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, Biroului Rutier și Biroului Criminalistic din cadrul Poliției municipiului Roman și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Exemplu:

Cu ocazia desfășurării acțiunii, într-o societate comercială tip café-bar, din municipiul Roman, a fost depistat un minor, de 15 ani, din Roman, asupra căruia a fost identificat un obiect tăietor-înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

PUBLICITATE