Razboi intre PSD si PNL in Neamt. Faza declaratiilor, episodul 4

In mai putin de 10 zile, patru declaratii pe facebook sau pe blogul personal au deschis o adevarata lupta intre PSD si PNL in judetul Neamt. Protagonistii: presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene si viceprimarul PNL al municipiului Piatra Neamt, Constantin Teodorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Episodul 1 – Constantin Teodorescu: “Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, promovează în funcţii de interes local oameni pe interese exclusiv politice”

Episodul 2 – Ionel Arsene: “Eu si colegii mei suntem alaturi de invatamantul nemtean, nu prin vorbe ci prin fapte”

Episodul 3 – Constantin Teodorescu: “În atenția părinților și elevilor ! PSD Neamț pregătește, în octombrie, revoluția roșie în învățământul din județul nostru”

Ultima postare ii apartine deputatului Ionel Arsene:

Episodul 4 – Ionel Arsene: “Nu vreau sa cresc papagali politici, cu atat mai putin gaste care nu au nimic de oferit nemtenilor”

„Inteleg, din ultimele declaratii date de un viceprimar penelist din Piatra Neamt, ca s-a inceput preselectia politica in „ceata” de candidati ai PNL pentru Primarie. Eu si PSD Neamt vom lasa ca acest concurs de-a „vreau sa fiu primar” al celor din PNL sa se desfasoare liber. Nu voi accepta sa las privighetori liberale sa isi faca notorietate folosindu-se de numele meu. Nu vreau sa cresc papagali politici, cu atat mai putin gaste care nu au nimic de oferit nemtenilor decat vorbe goale si propagandistice.”

PUBLICITATE