Răspunsul primarului Dragoș Chitic la campania murdară a contracandidaților


1O filmare în care apare primarul municipiului Piatra Neamț a stârnit reacții dure în presa nemțeană. În filmare, apare Dragoș Chitic în viața particulară: când iese din locuința sa privată sau când cumpără pâine dintr-un supermarket.
Vezi articolul din -> newsallert.ro sau din ziarpiatraneamt.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Filmarea a fost promovată cu bani la comanda unui contracandidat și se încearcă a manipula oamenii și a induce ideea că Dragoș Chitic folosește o mașină din bani publici ai ADI Urbtrans (un fel de ONG) și că este incompatibil cu funcția de primar, dar nu se spune că Urbtrans nu primește nici măcar un leu din bugetul primăriei Piatra-Neamț și nici din taxele sau impozitele plătite de pietreni.
2Într-un cuvânt, manipulări, minciuni și ceea ce e și mai grav, au reapărut filajele și intimidările de tristă amintire. 

Totuși, primarul Dragoș Chitic nu s-a lăsat intimidat de această filmare, ba chiar a răspuns în cel mai inteligent mod și cu simțul umorului:

IMPORTANT !
Pentru echipa de filaj a unora din contracandidatii mei . Ca sa nu mai pierdeti timpul va transmit programul zilei de astazi , duminica 29 mai:
-10.30 audiente la PNL;
-11.30 intalnire cu cetatenii din Maratei;
-12-14 intalnire cu cetateni din Centru si Darmanesti;
-14 cumparaturi Kaufland : paine, lapte, mancare pentru cei doi catei de la tara;
-15-16, servesc masa cu sotia;
-16-18, deplasare prin oras cu echipa;
-18-19.30 sedinta PNL;
-20.00- cinema Dacia , film Bacalaureat , intalnire cu Cristian Mungiu.
Daca nu lucrati duminica asta faceti o greseala. La ce program am eu puteti scoate 3-4 filmulete si sa cereti un bonus de la finantatori. – a fost răspunsul primarului Dragoș Chitic

PUBLICITATE