Rareș Bogdan, declarație șoc despre medicul Denciu: ”Dacă omul murea, PNL nu lua 20%”

Au începus să se ascută săbiile în PNL, iar Rareș Bogdan a pornit un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban, cerându-i acestia să demisioneze de la conducerea PNL.

Prin intermediul unui interviu la Alephnews cu Ion Cristoiu, Rareș Bogdan a scos la iveală câteva informații din interiorul PNL, făcând o analiză a eșecului partidului la alegerile parlamentare și care ne face să credem că toate deciziile partidului de guvernămând în perioada în care a ars secția ATI de la Piatra-Neamț, au fost luate cu ochii pe sondajele de opinie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult, Rareș Bogdan numește tragedia de la Piatra-Neamț o ”lebădă neagră”:

Tot în timpul campaniei electorale a apărut o lebădă neagră care ne putea fi fatală, care ne-a dus în jos de la 32 la 27%, dar aia a fost și lovitura pe care a primit-o și PSD, care s-a remontat.

Noi nu am mai putut să ne remontăm. Incendiul de la Piatra Neamț. Deși nu a avut loc într-un spital coordonat de Ministerul Sănătății sau într-un județ condus de un liberal – aia putea fi catastrofal pentru noi- a fost condus într-un județ condus de un baron roșu recunoscut, Ionel Arsene, spitalul fiind în subordinea lui Ionel Arsene, a contat că PSD era local la putere, că ministrul Sănătății era al PNL și lucrul ăsta ne-a lovit.

Era paralela cu Colectiv. (…) Dacă atunci Ludovic Orban și Guvernul PNL nu ar fi luat măsura mutării în Belgia, la Bruxelles, a medicului care a sărit pentru a salva viețile unor bolnavi din acea secție, PNL era pulverizat, făceam sub 20%. Dacă omul murea, PNL nu lua 20%, a mărturisit prim-vicepreședintele PNL.

PUBLICITATE