Publiserv: Nu ne mai înjurați!

An de an, societatea Publiserv surprinde în mod neplăcut populația municipiului Piatra Neamț prin modul în care intervine la curățarea zăpezii de pe carosabil și de pe trotuare.

De fiecare dată parcă iarna îi ia prin surprindere pe cei de la Publiserv, lucru observabil cu ochiul liber și zilele astea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este clar că e o problemă de management atât timp cat angajații societății nu reușesc să facă față deszăpezirii și curățării trotuarelor și aleilor pietonale.

Societatea Publiserv a dorit să se ocupe de una singură de deszăpezire in oraș, fără să apeleze la angajații celorlalte două societăți, Salubritas și Urban, cum se practica în anii din urmă.

Acesta este unul din motivele pentru care se lucrează încet și prost.

Și pe deasupra, nici la sectorul comunicare conducerea Publiserv nu stă foarte bine.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, societatea transmite populației municipiului să nu le mai fie înjurați muncitorii.

„Cerem scuze participanților la trafic daca mai stânjenim circulația in dreptul trecerilor de pietoni. Angajatii Publiserv curata aceste zone de zăpada si gheata in beneficiul cetățenilor. Nu este necesar sa fie înjurați. Mulțumim anticipat!” – este mesajul transmis de Publiserv

Oamenii înjură, pe bună dreptate, pentru că se așteaptă la trotuare curățate în spațiile publice de la societatea primăriei care primește 3,5 milioane de lei pentru acest serviciu din banii pietrenilor.

PUBLICITATE