PSD Piatra Neamț redus la tăcere în doar două zile


Începând cu data de 11 aprilie, PSD Piatra Neamț are obligația (cel puțin morală) să își schimbe total sloganul de campanie pe care l-am tot auzit până astăzi, sintagme de genul „PDL-iștii vopsiți în noul PNL” sau „noii PNL-iști sunt cei care au tăiat pensiile și salariile”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Numirea în vârful organizației PSD Piatra Neamț a doamnei Luminița Vîrlan este, așadar, o surpriză în politica nemțeană. Dincolo de cariera profesională (despre care nu avem nimic de comentat), nu trebuie să uităm că doamna Luminița Vîrlan a fost destul de implicată în partidul „dușman” al PSD-ului.
Ca să reamintim câteva funcții, noul președinte al PSD Piatra Neamț a fost consilier municipal propus de PDL (în 2008 și în 2012), președintă a organizației de femei a PDL Neamț, vicepreședinte în Biroul Județean al PDL și candidat la Senat din partea aceluiași partid în anul 2012 (sub alianța ARD), dar și cunoscută ca fiind un om apropiat fostului primar Gheorghe Ștefan.

Demisiile celor care au deținut diferite funcții în această organizație sau au fost aleși consilieri locali reprezintă o altă problemă cu care se confruntă PSD Piatra Neamț.
După demisia lui Ioan Fiterău și a Aureliei Simionică, au urmat Neculai Timaru (doar din funcție), Vasile Dăscălescu, Silvia Baidan și președinta organizației de femei, Irina Secară. Să nu uităm și de președintele executiv al PSD Neamț, deputatul Vlad Marcoci, care intenționează să demisioneze din funcția de conducere și să rămână simplu membru. Și toate astea, înainte ca Luminița Vîrlan să preia frâiele organizației municipale, PSD Piatra Neamț. Va fi interesant cum văd activiștii de partid și simpatizanții, mișcările pe care liderii politici le fac.

Așadar, PSD Piatra Neamț va trebui să găsească o explicație pentru aceste mutări și să uite că în perioada următoare se vor putea baza pe o campanie de acuze asupra celor din PNL „cei care au tăiat pensiile și salariile”. Pentru că nu vor fi decât declarații ipocrite care pot fi amendate atât de alegători cât și de politicienii liberali sau de altă formațiune care, probabil, vor arăta cu degetul spre noii „portocalii vopsiți în roșu.

PUBLICITATE