PSD Piatra-Neamț, în preajma alegerilor: propun proiecte dar nu și le votează

În pragul campaniei electorale, PSD Piatra-Neamț își declară brusc interesul pentru problemele cu care se confruntă locuitorii orașului, venind cu amendamente la bugetul local într-o încercare de a-și afirma implicarea în dezvoltarea comunității.

Într-o încercare de ultim moment de a atrage atenția electoratului din Piatra-Neamț, PSD a transmis un comunicat de presă în care și-a exprimat intenția de a se concentra pe „adevăratele probleme ale pietrenilor”, cu doar 2-3 luni înaintea campaniei electorale.

După ce până acum aproape că nu a existat opoziție în Piatra-Neamț și pare că nu i-au interesat pe consilierii PSD de bunăstarea orașului, cu 2-3 luni înaintea campaniei electorale social-democrații anunță într-un comunicat de presă că ei „consideră că este momentul să ne îndreptăm atenția către adevăratele probleme ale pietrenilor”. Să înțelegem că până acum problemele pietrenilor nu au meritat atenția PSD?

Ca să rezumăm comunicatul, PSD Piatra-Neamț a anunțat că pentru ședința de astăzi, în care s-a votat bugetul local al municipiului Piatra-Neamț, consilierii social-democrați au pregătit mai multe amendamente*

Ei bine, deși sunt 5 consilieri PSD, la care s-a adăugat și viceprimarul Lehăduș, doar 3 consilieri au votat amendamentele propuse de PSD (Lehăduș și 2 consilieri PSD).

Asta în condițiile în care tot ei au scris în comunicatul de presă că ne reafirmăm interesul față de îmbunătățirea continuă a vieții locuitorilor din Piatra-Neamț, susținând proiecte care aduc un impact pozitiv asupra comunității”.

* Nota bene: amendamente PSD sau, în traducere, propuneri de investiții și proiecte, făcute în preajma alegerilor, fără a ține cont de fundamentare sau de buget (adică „fără număr”), pentru a da impresia că sunt interesați de ce se întâmplă în oraș.

PUBLICITATE