PSD Neamț: Românii mor pentru că nu încap în spitale, iar Cîțu își răsfață propriii primari!

„Votanții de la Congresul PNL au fost răsplătiți! Micimea liberală se vede în aceste momente, când românii mor pe capete ori stau pe câte un colț de scaun în spitale, sperând să prindă o șansă la viață, iar Cîțu le face cadouri în bani publici primarilor săi, ajutat fiind de prefecții pe care i-a pus în funcție pentru a-l sluji zi și noapte!” – este mesajul transmis de PSD Neamț, într-un comunicat de presă

Prin acest comunicat, PSD Neamț își anunță indignarea față de o asemenea atitudine iresponsabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Nu este posibil ca din banii tuturor românilor să fie alocate fonduri primăriilor conduse de liberali, cu sprijinul prefectului George Lazăr, sfidând realitatea cruntă în care oamenii se zbat de câteva săptămâni și problemele care așteaptă soluții în toate comunele și orașele, nu doar cele „galbene“.

Pentru cum s-au împărțit ieri banii din Fondul de Rezervă al Guvernului, cerem demisia celui care a intermediat această nedreptate crasă!

Prefectul George Lazăr este cel care a mijlocit sumele pentru unitățile administrativ-teritoriale conduse de primari PNL, pe care i-a îndrumat să solicite fonduri de la bugetul național, invocând diverse urgențe în teritoriu, și să îi lase de izbeliște pe oamenii care au la fel de mare nevoie de sprijin, dar aparțin unor unități administrativ-teritoriale conduse de primari aparținând PSD.

Cu ce drept, un fost premier, schimbat printr-o moțiune de cenzură, își permite să bage mâna în banii românilor – peste 200 de milioane de euro, și să îi împartă cu acoliții lui? La PNL nu s-a auzit că românii nu se pot trata de boli cronice în spitale, pentru că această guvernare incompetentă a închis unitățile sanitare?

La PNL nu s-a auzit că este nevoie de teste în școli, pentru a se putea ține pandemia sub control și elevii să poată merge la cursuri? La PNL nu s-a auzit de dramele care se petrec cu victimele Covid în spitalele lăsate fără fonduri, medicamente și cadre medicale? La PNL nu s-a auzit că Vasile Cîțu aparține trecutului?

Se pare că la PNL s-a aflat despre cum trebuie împărțită suma de 1,1 miliarde de lei pe un singur criteriu politic – apartenența primarului la doctrina liberală, și asta au făcut!” – mai scriu social-democrații nemțeni.

PUBLICITATE