PSD Neamț rămâne unit în jurul lui Daniel Harpa (conferință de presă)

Daniel Harpa va fi președinte, în continuare, la PSD Neamț, iar majoritatea din jurul social-democraților va conduce Consiliul Județean Neamț, este concluzia trasă în urma primei conferințe de presă a PSD din „epoca post-Arsene”.

La conferința de presă au participat toți parlamentari PSD, secretarul de stat Bogdan Dumea, administratorul public al județului, prefectul Adrian Niță, șeful ISJ, Florentina Moise, șefii de colegii, președinți de organizații județene și primarul de Bârgăuani (în calitate de președinte al Asociației Comunelor din Neamț).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Daniel Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președintele interimar PSD Neamț a declarat în cadrul conferinței de presă că în maximum 3 săptămâni vor fi organizate alegeri pentru o nouă conducere a filialei (după condamnarea fostului președinte Ionel Arsene). Totodată, acesta a dat de înțeles că va candida și va „conduce partidul cu o mână de fier”.

Totodată, Daniel Harpa a precizată că vineri, 17 martie, va fi ales noul președinte interimar al Consiliului Județean Neamț și noul vicepreședinte.

„Avem o majoritate solidă, iar Consiliul Județean va avea președinte interimar și un vicepreședinte. (…) Consiliul Județean va fi condus de o majoritate formată în jurul PSD și fără PNL”

PUBLICITATE