PSD Neamț a depus candidaturile aspiranților la parlamentare. Cine sunt candidații la Senat și Camera Deputaților (VIDEO)

PSD Neamț și-a depus, astăzi, la Biroul Electoral Județean, candidaturile în competiția pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Lista pentru Camera Deputaților va fi deschisă de către Ciprian Șerban, urmat de Oana Bulai, Remus Munteanu, Cătălin Zamfira, Gabriela Lucachi, Toni Covasan, Ovidiu Niță, Octavian Diaconița, Radu Tudorel și Constantin Păduraru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Senat candidații sunt Răzvan Cuc, Florentina Moise, Neculai Avădanei, Adrian Bourceanu și Ionuț Ciocoiu.

Ne-am prezentat astăzi în fața nemțenilor cu o echipă puternică, o echipă bine închegată și o echipă care ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul României.” – a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

Acesta a mai spus că printre cei care candidează pe listele PSD se află și oameni cu experiență în Parlament dar și că a schimbat, în mare parte, garnitura de parlamentari.

Îndemn nemțenii ca pe 6 decembrie să vină la vot, să voteze o echipă de oameni serioși, pentru care eu garantez” – a mai precizat Arsene.

Președintele PSD Neamț a subliniat că social democrații vor câștiga, din nou, alegerile în județul Neamț și vor avea 2 senatori și 4 deputați.

PUBLICITATE