PSD a decis în Parlament: Piețele rămân deschise!

Deputații au decis, astăzi, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Legea, care conține și amendamentul șefului PSD, Marcel Ciolacu, a trecut de votul parlamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

PSD a învins PNL pentru binele românilor și redeschide piețele agroalimentare!

Colegii mei social-democrați au mai impus o măsură în avantajul tuturor românilor – producători agricoli și consumatori – reușind astăzi, în Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor, să adopte un amendament care prevede ca pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile să rămână deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Deși liberalii și useriștii s-au opus acestui amendament, proiectul legislativ a trecut cu sprijinul PSD.

Tot astăzi, ajuns în plenul Camerei Deputaților și supus votului, amendamentul a trecut cu 174 de voturi pentru, în timp ce PNL și USR s-au opus din nou.

Mă bucur pentru această nouă reușită a PSD și pentru faptul că o mare nedreptate făcută de către liberali a fost oprită.

S-a dovedit încă o dată cât de importante vor fi alegerile de pe 6 decembrie, când românii trebuie să îi trimită acasă pe acești guvernanți care nu reprezintă interesele țării, ci doar pe ale multinaționalelor și băncilor străine.” – a fost mesajul președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene

PUBLICITATE