PSD a anunțat OFICIAL candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț


DSC_8190Candidatul PSD Piatra Neamț la funcția de primar intră oficial de astăzi în campanie electorală. Deși numele acestuia se vehicula de mult, astăzi, deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat de partid ca fiind candidatul PSD la funcția de primar al municipiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a declarat că în urma unui sondaj în care au fost măsurați Liviu Harbuz, Vlad Marcoci și Aurelia Simionică, la diferență foarte mică de ceilalți doi s-a clasat deputatul Harbuz. „A avut loc un sondaj în care noi am măsurat 3 posibili candidați pentru funcția de primar. Este un sondaj care ne bucură și arată că avem oameni valoroși în partid, oameni care sunt priviți cu DSC_8198bună-voință de locuitorii municipiului Piatra Neamț. Domnul deputat Liviu Harbuz, am încrederea și vreau să spun că este viitorul primar al municipiului Piatra Neamț. Nu pot decât să-i urez mult succes, noi cei din PSD ne bazăm pe el, vom face echipă, suntem oameni serioși și putem să facem din Piatra Neamț ceea ce doresc cetățenii.”

La rândul său, candidatul PSD la primăria Piatra Neamț, Liviu Harbuz, a declarat că a acceptat această candidatură „pentru că iubesc orașul Piatra Neamț, pentru că partidul mi-a dat această responsabilitate și această încredere dar în primul rând pentru locuitorii din Piatra Neamț. Pentru mine „acasă” înseamnă Piatra Neamț.”

PUBLICITATE