Protestatarii vor să aprindă lanternele şi la Piatra-Neamț în această seară (12 februarie)


Proteste faţă de Guvernul Grindeanu sunt anunţate şi în această seară (12 februarie) la Piatra-Neamţ. Locul de întâlnire a manifestanţilor este acelaşi, la Teatrul Tineretului, tot de la ora 18.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De această dată, la miting participanţii vor folosi luminile de la telefoanele mobile sau lanternele, după modelul protestelor din Piața Victoriei.

În această seară, vom aprinde și noi lanternele la Piatra Neamț pentru că vrem guvernare transparentă, la vedere. Așadar fii și tu la TT, la ora 18:00 să facem lumină. Spune mai departe și vino cu prietenii tăi! se arată în postarea de pe facebook care anunţă evenimentul.

Manifestanții vor parcurge traseul Teatrul Tineretului – Petrodava – Şcoala Elena Cuza – Spitalul Judeţean Neamţ – Liceul de Chimie – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Teatrul Tineretului.
Este posibil ca, din cauza condiţiilor de vreme extremă (ger), și a numărului mic de protestatari, să aleagă un traseu mai scurt, aşa cum s-a întâmplat aseară când au fost circa 100 de persoane (Teatrul Tineretului- Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Teatrul Tineretului).

D.M.B.
sursa foto: prosport.ro
PUBLICITATE