Propunere inedită la Piatra-Neamț: Olimpicii, promovați pe panourile publicitare

Olimpicii și elevii cu rezultate deosebite vor fi promovați pe panourile publicitare din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proiectul propus de consilierul Romel Bîrjoveanu, alături de consilierii PNL din Consiliul Local, este de a înlocui, timp de 10 zile pe an, bormașinile și reclamele la medicamente de pe panourile publicitare din oraș cu pozele elevilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Tinerii olimpici, cei care fac cinste comunității locale prin rezultatele lor la învățătură, trebuie să beneficieze de o mai mare recunoaștere din partea noastră. Aprecierea unei întregi comunități este ceea ce poate fi mai frumos pentru acești tineri, pentru familiile și profesorii lor.

Alături de colegii mei liberali, voi veni cu propunerea de a înlocui, timp de 10 zile pe an, bormașinile și reclamele la medicamente de pe panourile publicitare din oraș cu pozele olimpicilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură. În acest sens, vom căuta o soluție prin care să modificăm Hotărârea de consiliu local referitoare la închirierea acestor panouri aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Piatra-Neamt.

E un lucru înălțător să știi că poza ta va fi câteva zile pe toate panourile din oraș. Această inițiativă va stimula tinerii să învețe și să devină tot mai buni. Dacă guvernul nu-i apreciază la adevărata lor valoare, noi, comunitatea locală le putem oferi un lucru mic, dar important în același timp: prestigiul”, este postarea lui Romel Bîrjoveanu, liderul grupului de consilieri municipali ai PNL Piatra-Neamț.

PUBLICITATE