Promovată în Super Ligă, echipa Politehnica Iași l-a cooptat pe Costel Ilie pentru postul de antrenor secund!

Proaspăt promovată din Liga a 2-a în Super Ligă, echipa de fotbal Politehnica Iaşi își întărește stafful tehnic prin adăugarea noului antrenor, nemțeanul Constantin (Costel) Ilie, care va deveni antrenor secund al echipei de fotbal ieșene.

Ilie s-a alăturat deja cantonamentului de la Brașov, care a început luni, și se pregătește să semneze un contract cu Poli la finalul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Născut la Piatra Neamț pe 19 septembrie 1974, Constantin Ionuț Ilie a avut o carieră ca jucător de fotbal, evoluând la cluburi precum Cetatea Târgu Neamț, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București și FC Vaslui.

După retragerea din activitatea de jucător, Ilie a avut diverse experiențe ca antrenor, lucrând la cluburi precum Ceahlăul Piatra Neamț, Rapid CFR Suceava, Atletico Vaslui, FCM Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu, Rapid București, Sporting Juniorul Vaslui și Înainte Modelu.

Astfel, cu adăugarea noului antrenor Constantin (Costel) Ilie în stafful tehnic și pregătirile în desfășurare la cantonamentul din Brașov, Politehnica Iași se pregătește intens pentru sezonul viitor, cu speranța de a obține performanțe remarcabile în competițiile fotbalistice.

În perioada 2021-2022, un alt cunoscut antrenor din Piatra-Neamț, Costel Enache, a condus echipa ieșeană.

PUBLICITATE