Proiectil neexplodat, găsit în preajma unui sediu de Poliție din județul Neamț

O lovitură de aruncător de calibrul 82 milimetri, care provine din Al Doilea Război Mondial, a fost descoperită pe un şantier din oraşul Târgu Neamţ, aflat în preajma sediului Poliției Tîrgu Neamț. – informează ISU Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 26.02.2018, la ora 14:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în orașul Tîrgu Neamț, str. Ștefan cel Mare, au fost descoperite elemente de muniţie neexplodată, de către un bărbat, în vîrstă de 28 de ani, angajat al unui operator economic în timp ce efectua lucrări de săpături, în vederea amenajării unui spațiu comercial pe un teren aflat în preajma sediului Poliției Tîrgu Neamț.

La locul intervenției s-a deplasat echipa pirotehnică cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, care a ridicat o lovitură de aruncător cal. 82 mm, provenit din Al Doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii.

Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 200 metri pătrați şi nu au mai descoperit alte elemente de muniţie.

PUBLICITATE