Proiect pentru majorarea impozitului pe clădirile/terenurile neîngrijite din Tîrgu Neamț


ANUNŢ

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se aduce la cunoştinţă publică următorul proiect de act normativ:

Proiect de Hotărâre privind majorarea impozitului pe clădirile/terenurile neîngrijite de pe raza orașului Tîrgu Neamț

Proiectul de hotărâre cu documentaţia de bază pot fi consultate:
– pe site-ul Primăriei oraşului Tîrgu Neamţ la adresa www.primariatgneamt.ro, secţiunea DEZBATERI PUBLICE Proiecte de hotărâre supuse dezbaterii publice.
– la sediul Primăriei oraşului Tîrgu Neamţ, str. Ştefan cel Mare nr.62(panoul de afişaj)
– la Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice-Biroul 5 din cadrul Primăriei oraşului Tîrgu Neamţ

Proiectul de hotărâre se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice-Biroul 5.

Potrivit art.7.alin(2) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa publică în administraţia publică, republicată, ”Anunţul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoştinţă publicului, în condiţiile alin.(1), cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre avizare de către autorităţile publice…”

În conformitate cu prevederile art.7.alin.(4) din Legea nr.52/2003,începând cu data afişării- 26.02.2016 şi până la data de 11.03.2016 se pot trimite în scris propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile şi opiniile privind proiectul de hotărâre, se vor transmite:
– prin scrisori transmise prin poştă la adresa Primăriei oraşului Tîrgu Neamţ, str. Ştefan cel Mare nr.62
– prin email la adresa: [email protected]
– prin fax la nr. 0233-790508
– depuse la Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice-Biroul 5 din cadrul Primăriei oraşului Tîrgu Neamţ

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.
Opiniile tuturor factorilor interesaţi de acest proiect vor fi prelucrate pentru a definitiva o formă finală a proiectului ce va fi înaintat Consiliului Local Tîrgu Neamţ.
Persoana responsabilă cu primirea propunerilor, sugestiilor şi opiniilor formulate şi transmise în scris, cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice: Mihaela Rotaru-Popa, Şef Serviciu Comunicare şi Relaţii Publice.

Aşteptăm cu interes poziţia dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum şi propunerile şi observaţiile, care vor purta menţiunea:“Recomandare la proiect de act normativ

PUBLICITATE