Proiect FOTO și toate datele OFICIALE despre cum va arăta Shopping City Piatra Neamţ


Cel mai nou și modern mall din nord-estul țării,
Shopping City Piatra Neamţ
va fi inaugurat până la finalul anului 2016

Randari Shopping City Piatra Neamt.compressed-page-001Mall-ul va găzdui primul hypermarket Carrefour și primul cinematograf multiplex ultra-modern, Cinema City, din regiune
C&A, CCC, Pepco,  Kendra, Benvenuti, Orsay, Sensiblu și Zoo Center sunt doar câteva dintre brandurile care vor fi prezente în cel mai nou centru comercial
Se estimează crearea a aproximativ 1.000 de locuri de muncă
Investiția se situează undeva la 18 milioane de Euro (cu tot cu prețul achiziționării terenului ar ajunge la aprox. 28 milioane de Euro)
Reprezentanții Mall-ului susțin că anual, taxele și impozitele pentru bugetul local vor fi de aproximativ 300.000 Euro

Randari Shopping City Piatra Neamt.compressed-page-003New Europe Property Investments (NEPI) anunţă demararea lucrărilor pentru cel mai modern centru comercial din zona de nord- est a României, Shopping City Piatra Neamţ, programat să fie inaugurat la finalul anului 2016.

La doar o saptamană de la lansarea oficială a proiectului, dezvoltatorul comunică un interes major al brandurilor de prestigiu internațional și național de a fi prezente pe galeria noului mall, în prezent aproximativ 80% dintre spații au contractele de închiriere semnate sau sunt în curs de semnare. C&A, CCC, Pepco, Intersport, Benvenuti, Kendra, Orsay, Sensiblu și Zoo Center sunt printre primii care și-au anunțat prezența în Shopping City Piatra Neamț.

Randari Shopping City Piatra Neamt.compressed-page-002Noul centrul comercial  va găzdui primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, cu şase săli în care clienții mall-ului vor putea alege sa vizioneze unele dintre cele mai noi blockbustere la o calitate desăvârșită, 2D şi 3D.

Cu o suprafaţă totală construită de 33.000 mp, Shopping City Piatra Neamţ, un proiect dezvoltat 100% de NEPI, îşi va aştepta clienţii cu opţiuni variate de cumpărături și distracție, o zonă generoasă de fast food și restaurante şi multe alte modalităţi de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

Investiția NEPI din Piatra Neamţ reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial regional, pentru că vom contribui consistent la dezvoltarea economică a regiunii de nord-est prin generarea directă și indirectă a sute de locuri de muncă și vom oferi locuitorilor, în premieră, opțiunea de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc, la cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate și accesibilitate. Și pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamț vom continua tradiția de colaborare și parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internațională, după rețeta de succes pe care am aplicat-o și în alte centre comerciale ale noastre din țară. În același timp, încurajăm și susținem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii și bunuri., a afirmat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

13260044_807871152681148_6785161283023907131_nOrașul nostru merită această investiție. Cred că analiza pe care au făcut-o cei de la NEPI a fost determinată și de deschiderea administrației locale pentru dezvoltarea mediului de afaceri. Am colaborat cu investitorul pentru găsirea celor mai bune soluții și urgentarea eliberării autorizațiilor. Viitorul centru comercial va fi cel mai mare din regiunea de NE a Romaniei realizat de Nepi și va reprezenta un punct de atracție pentru pietreni, locuitorii din zona Neamț chiar și pentru cei din județele învecinate. Foarte important este și faptul că se vor crea noi locuri de muncă, investitorul estimând un necesar de aproximativ 1000 de persoane pentru construcție și între 800 și 1000 de locuri de muncă după deschidere. Piatra-Neamț are nevoie în continuare de astfel de investiții, iar municipalitatea pietreană va acorda tot sprijinul pentru atragerea și dezvoltarea de noi afaceri – a declarat primarul Dragoș Chitic

1Conferinta de presa NEPI Shopping City Piatra Neamt)Un alt avantaj major pe care îl oferă centrul comercial, odată ce va fi finalizat, este oferirea unui plus de  atracție pentru turiștii care vor vizita Piatra Neamţ, pentru că aceștia vor avea în curând la dispoziție o ofertă completă de petrecere a timpului liber, de cumpărături și de distracție. Ne dorim ca împreună cu autoritățile să ajungem să exploatam la maximum potențialul turistic al zonei.

Odată cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamţ va aduce și primul hypermarket Carrefour din regiune. Cu circa 250 de angajați care vor fi implicați în activități comerciale, dar vor lucra și în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie și pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș. În plus, multitudinea de aproximativ  50.000 de articole, ce vor fi expuse pe suprafața de vânzare a magazinului de aproximativ 7500 de mp, va putea satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi ale locuitorilor din zonă.

2Conferinta de presa NEPI Shopping City Piatra Neamt)Suntem foarte mândri că vom avea primul hypermarket din județul Neamț, unde mai suntem prezenți și printr-un supermarket. Astfel, vom aduce locuitorilor din regiune un  magazin modern, atractiv și spațios, concept îmbinat cu cele mai bune produse și servicii, oferite de o echipă capabilă, ambițioasă și energetică ce va garanta calitate ridicată la cele mai mici prețuri. a spus Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Alte informații despre Shopping City Piatra Neamţ:

  • Centrul comercial este construit pe un teren de 7 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale, va avea o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați;
  • Va oferi o parcare generoasă și acces direct către zona de cinema – distracție – fitness – food court
  • Deservește 86.000 de locuitori ai orașului Piatra-Neamț dar și persoanelor aflate la 45 de minute distanță
  • Pentru integrarea armonioasă în comunitatea din Piatra Neamț a proiectului, dezvoltatorul a luat în considerare construirea a două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal și Bistriței.

Despre New Europe Property Investment plc (NEPI) – este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia și Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.