Programul evenimentelor de azi din Piatra Neamț. Parada, spectacole și alte activități

  • 12.00 – 12.20: Sosirea oficialităților. Trecerea în revistă a gărzii de onoare de către prefectul județului Neamț. Intonarea Imnului Național al României. Oficierea serviciului religios;
    12.20 – 12.25: Cuvântul Prefectului județului Neamț privind semnificația „Zilei Naționale a României”;
    12.25 – 12.30: Prezentarea semnificației „Zilei Naționale a României”de către președintele Consiliului Județean Neamț;
     12.30 – 12.35: Cuvântul primarului municipiului Piatra Neamț, privind „Ziua Națională a României”;
    12.35 – 13.00: Defilarea Drapelului de Luptă și a Gărzii de onoare (parada militară).

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • În Piaţa Ştefan cel Mare, la ora 12,oo, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” celebrează Ziua Naţională a României alături de români, în millocul lor! Artiştii ansamblului vor prezenta suite folclorice de pe întreg cuprinsul ţării. Vor fi dansuri şi cântece din Maramureşul istoric,din Oaş, din Ardeal, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi, evident, din Moldova. Alături de artiştii de la Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” vor fi pe scenă şi membrii Coralei TAGMA (cor al Asociaţiei „Tinerii de Azi, Generaţia de MÂine”).

 

  • Clubul de istorie și cultură ”Calistrații” din cadrul Colegiului Național „Calistrat Hogaș” organizează și în acest an Marșul de 1 Decembrie, ajuns la a IX-a ediție. Marți, începând cu ora 12:00, vă așteptăm să luați parte la traseul cu care v-ați obișnuit: pornim de la Colegiul Național ”Calistrat Hogaș”, ajungem la Curtea Domnească, iar mai apoi la Muzeul de istorie, Biblioteca județeană G.T. Kirileanu și în final la Cimitirul Eroilor.
    Vă invităm să vă alăturați cu orice fel de simboluri patriotice recunoscute național. Păstrând tradiția, noi venim cu steaguri, cântece, fundițe tricolore, stickere, entuziasm și alte câteva surprize. Vă așteptăm cu drag!
    Pentru mai multe detalii apelați la: 0730236987 (Andrei Baltag)

 

  • Consiliul Local al Tinerilor le ureaza romanilor de pretutindeni LA MULTI ANI!
    NU UITATI!!Astazi de la Ora 13 va asteptam in Library Bar sa sarbatoriti Ziua Nationala a Romaniei impreuna cu noi,tinerii care isi doresc sa vada o schimbare,oamenii de succes ai județului nostru,si nu numai,si multe alte surprize!Biblioteca Vie,una dintre cele mai iubite activitati ‪‎CLT‬,te asteapta sa încheiem Festivalul de Altceva la inaltime!

 

  • Ora 16:00vernisajul expoziției de artă „Aurel Băeșu”, ediția a II-a, la galeria de artă DAVA 77, proiect al Primăriei municipiului Piatra Neamț, în parteneriat cu Asociatia Centrul Regional de Educatie Estetica, Piatra Neamt. În cadrul acestei manifestări vor fi expuse lucrări de pictură, sculptură, grafică și fotografie cu participarea artistilor din România și din orașele înfrățite cu municipiul Piatra Neamț.
PUBLICITATE