Programul de „Revelion 2023” la Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț a transmis programul de „Revelion 2023” ce va avea loc în Piața Ștefan cel Mare.

„Vă invităm la un spectacol de percuție, o atmosferă energizantă creată de MC Adi Mihăilă & DJ Energy K și un impresionant show de lasere. La miezul nopții ne vom bucura de tradiționalul foc de artificii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ne vedem de la 21:30, în Piața Ștefan cel Mare și celebrăm împreună Anul Nou!” – este mesajul Primăriei.

Reamintim că pentru spectacolul din seara de Revelion, Primăria a cheltuit 200.000 de lei (vezi articolul AICI)

Pentru cei care vor să petreacă în alte orașe din regiunea Moldovei, MESAJUL.ro a centralizat lista cu interpreții și formațiile pe care primăriile le-au contractat și care care vor cânta la trecerea dintre ani.

Astfel, la Botoșani spectacolul va începe la 21:00, iar pe scenă vor evolua artiști precum Anda Adam, Nick de la N&D, Narcotic Sound, Dan Doboș, cântăreții de muzică populară Ion Paladi și Corneliu Botgros. Totodată, vor cânta pe scenă copii de la Academia de Arte ”Modus Vivendi”, Ana Maria Bucșă, respectiv Maia Mitoșeriu, Ilinca Lazăr, Maria Aionesei, Alexandra Cojocariu, Denisa Frant și Sofia Horopciuc. (Costul Revelionului la Botoșani va fi de 178.000 lei)

Municipiul Iași are ca invitat principal de Revelion trupa Carla’s Dreams, dar și Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Andreea Lazăr. În cadrul spectacolului de revelion este prevăzut un spectacol inedit pirotehnic și de lumini cu drone și lasere, ce va dura opt minute la trecerea dintre ani.

La Suceava, în noaptea dintre ani vor urca pe scena din centrul orașului BOSQUITO, Anda Adam, Bogdan (Medvedi – de la fosta trupă MAXIM), precum și interpreții de muzică populară: Sorin Filip, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă, Lucica Păltineanu, Andra Matei, Ghiorghiță Rotaru, Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teișanu, Doina Petroaie, Ciprian Petroaie, Clara Hurjui, Lavinia Penciuc și Irina Filip.

Municipiul Focșani îl va avea principal invitat în noaptea dintre ani pe Ștefan Bănică Jr. alături de un recital muzical al celor de la Țara Vrancei.

Primăria municipiului Galați va organiza de Revelion spectacole muzicale și de artificii în trei locații din oraș.

Municipiul Vaslui va pregăti în Centrul Civic din municipiu un recital al Orchestrei Rapsodia Vasluiului, alături de interpreții George Palade, Teodora Panaite, Iorgu Trufea, Ioan Stoleru, Lili Ciortan, Zăpodeanu Gabriel și Viviana Bulugu. După focul de artificii de la miezul nopții, vasluienii vor avea parte de un concert al celor de la Policrom Band.

PUBLICITATE