Program special de Paști și surprize pentru vizitatori, la Shopping City Piatra-Neamț

Cu ocazia sărbătorii de Paști, Shopping City Piatra Neamț îi așteaptă pe vizitatori cu o serie de surprize și un program special. Până pe 6 aprilie, clienții pot câștiga coșuri cadou la cumpărături de minim 50 de lei și pot urmări concursul de ouă supradimensionate care va fi organizat pentru elevii a 5 școli din Piatra Neamț. Pe 7 aprilie, centrul comercial va fi deschis pentru clienți până la ora 19:00, iar în prima zi de Paști, pe 8 aprilie, vizitatorii sunt invitați în intervalul 14:00 și 22:00 în zona de Food Court și Cinema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fiecare zi, până pe 6 aprilie, în intervalul 14:00 – 20:00, centrul comercial găzduiește campania „Țuuper Premii”, în cadrul căreia clienții galeriei comerciale vor fi premiați din jumătate în jumătate de oră. Mascota campaniei, Iepurașul ȚUP, se va prezenta la datorie în fiecare magazin declarat câștigător de către organizatori, iar primul client care face cumpărături de minim 50 de lei va primi un coș cadou de Paști din partea Shopping City Piatra Neamț.

Activitățile pentru copii nu lipsesc din programul centrului comercial de Paști, așadar un concurs de pictat ouă supradimensionate va fi organizat pe 6 aprilie, pentru elevii din clasele a II-a și a III-a, de la 5 școli din Piatra Neamț. Toți participanții vor primi cadouri, iar clasa câștigătoare va primi un premiu surpriză de la organizatorii competiției.

Tot vineri, pe 6 aprilie, în centrul comercial va începe campania „The Empty Shop”. Astfel, pe galeria Shopping City Piatra Neamț va fi amplasată, până pe 18 aprilie, o cutie specială, în care vizitatorii pot dona hainele pe care nu le mai îmbracă. Ulterior, articolele vestimentare vor fi sortate, curățate și expediate către comunități nevoiașe din țară.

Astfel, vizitatorii vor găsi în centrul comercial o serie de activități organizate cu ocazia sărbătorii de Paști, printre care campania „Țuuper Premii”, concursul de pictat ouă supradimensionate, dar și campania „The Empty Shop”, destinată colectării de articole vestimentare.

Pe 7 și 8 aprilie, centrul comercial va avea un program special pentru vizitatori:
sâmbătă, Shopping City Piatra Neamț se va închide la ora 19:00, iar
– duminică doar zona de Food Court și Cinema City vor fi disponibile pentru clienți, în intervalul orar 14:00 și 22:00.

PUBLICITATE