Probleme cu podul pietonal de la Piața Centrală. Va fi ÎNCHIS (FOTO)

Unul dintre cele mai circulate poduri pietonale din Piatra-Neamț, cel din zona Pieței Centrale (puntea de lângă fabrica 8 Martie), va fi închis după ce în această dimineață s-a observat fisurarea plăcilor de mozaic de pe suprafața podului.

„Nu mai e mult și se împlinesc 6 luni de când m-am adresat ISC pentru a semnala starea deplorabilă in care se află câteva poduri pietonale din oraș, printre care și cel din zona fostei fabrici 8 Martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Urmare a acestui demers, Primaria a fost sesizată oficial de către Inspectoratul de Stat în Construcții, iar în urma expertizei impuse s-a constatat că sunt necesare intervenții de urgență.

Fotografiile au fost făcute astăzi.

Domnule primar, vă rog să dați dovadă de responsabilitate și să tratați cu seriozitate această problemă! Dacă ați avea un bunic, v-ar plăcea să meargă la piață pe acest pod?

Aveți peste 850 de salariați, plătiți din bani publici, pe care direct sau indirect îi conduceți, atât in Primarie cât și în societățile Consiliului Local. Aveți majoritate în Consiliul Local, aveți bani, implicați-vă în rezolvarea problemelor orașului!” – a transmis prefectul Adrian Niță

Primăria Piatra-Neamț a transmis în urma apariției imaginilor că s-a decis închiderea accesului pe acest pod.

„S-a luat decizia închiderii accesului pe acesta până la realizarea unei noi expertize tehnice.

De luni vom demara procedura pentru construirea unui nou pod pietonal în această zonă.

Accesul în Piața Centrală dinspre cartierele Precista și Centru se poate face în continuare pe strada Dimitrie Leonida și Bulevardul Mihai Eminescu.”transmit reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț.

PUBLICITATE