Probleme cu apa în Piatra-Neamț și 3 comune (28 martie)

 APA SERV Neamț se confruntă cu dificultăți în furnizarea apei potabile, afectând mai multe zone din județ astăzi, 28 martie 2024.

Astăzi, 28 martie 2024, locuitorii din municipiul Piatra Neamț, precum și cei din comunele Gârcina, Dochia și Girov, se confruntă cu probleme legate de furnizarea apei potabile, compania APA SERV S.A. anunțând că furnizarea apei va fi realizată cu presiune redusă, existând chiar posibilitatea unor opiri temporare până la ora 22.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai jos, comunicatul companiei Apa Serv:

Din cauza unei situații de urgență, alimentarea cu energie electrică către stațiile de captare și tratare a apei potabile ale Companiei Județene APA SERV S.A. a fost întreruptă de către E-ON în data de 27.03.2024, orele 22.37 – 23.37.

Această situație coroborată cu intervenția la conducta magistrala de aducțiune a apei potabile din data de 26.03.2024, a dus la scăderea presiunii apei în rețea, existând și posibilitatea opririi temporare în furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă.

Astfel, Compania Județeană APA SERV S. A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 28.03.2024, până la ora 22.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Municipiul Piatra Neamț
– Comuna Gârcina
– Comuna Dochia
– Comuna Girov

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 29.03.2024 începând cu ora 07.30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere! Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

PUBLICITATE