Prinși și cercetați pentru furturi de uși, păsări sau perechi de pantofi, în acest weekend

  • În ziua de 26 septembrie, orele 18.42, Postul de poliție Alexandru cel Bun a fost sesizat prin Serviciul 112, de un localnic despre faptul că a prins un bărbat care i-a sustras două uși din lemn de la o casa de vacanță pe care o deține în comuna Tarcău. Din primele cercetări se pare că suspectul, un bărbat de 23 ani din Piatra Neamț, s-a deplasat cu un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului, pe raza comunei Tarcău, de unde a sustras două uși din lemn de la o casă aflată în construcție, după care s-a deplasat cu acestea pe DN 15, raza localității Alexandru cel Bun, unde partea vătămată după ce și-a recunoscut ușile a pornit la urmărire și a reușit să îl blocheze in trafic. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 23 ani este suspect și în cazul unui furt din locuință din comuna Bârgăuani în cursul lunii august 2015.
    Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere iar astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • În ziua de 25 septembrie, orele 11.10, Postul de Poliție Tămășeni, a fost sesizat de un localnic despre faptul că un bărbat de 42 ani din comună i-a sustras unei persoane de 37 ani din comună, două păsări , profitând de lipsa acesteia de la domiciliu.
    Suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

  • În ziua de 25 septembrie, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 3 Săbăoani au depistat pe raza comunei Botești, doi bărbați de 51 ani și un al treilea de 55 ani care posedau mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnați de Judecătoria Roman la 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. În fapt în luna august 2013, prin acte de violență au sustras de la un bărbat de 43 ani, suma de 400 lei și o pereche de pantofi.
    Cele trei persoane au fost escortate și încarcerate în penitenciarul Bacău.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE