Prinși în flagrant de polițiști după ce obțineau fraudulos împrumuturi în Piatra Neamț


Ieri, 09.02.2016, ofiţerii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Neamț, au organizat un flagrant, în urma căruia au fost surprinși doi bărbați de 51 și 55 de ani, ambii din Tarcău, în timp ce intrau în posesia unui împrumut fraudulos, în valoare de 3705 lei, acordat de o instituție financiar nebancară, cu agenţia în Piatra-Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceștia ar fi falsificat cupoane de pensie și adeverinţe, pentru a intra în posesia sumei de bani. Totodată, polițiștii au extins cercetările față de bărbatul de 51 de ani, care la data de 29.01.2016, ar mai fi obţinut, pe numele său, în aceleaşi condiţii frauduloase şi de la aceeaşi instituţie, un împrumut în valoare de 3195 lei.

Bărbatul de 51 de ani a fost reținut 24 de ore de către polițiști, care continuă cercetările faţă de cele două persoane, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

PUBLICITATE