Prinși cu lemne fără acte, amendați și lăsați fără materialul lemnos

La data de 26 iunie, în intervalul orar 04:00-06:00, polițiștii nemțeni au acționat pentru prevenirea delictelor silvice.

Astfel, în jurul orei 05:00, polițiștii au depistat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul  Roman, o autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de  cherestea, fără documente legale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, în jurul orei 05:15, polițiștii au depistat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul  Roman, o altă autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de  cherestea, fără documente legale.

Ambii conducători auto, din județul Suceava, au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roman.

La data de 27 iunie, polițiștii nemțeni au oprit, pe DN 15D,  în localitatea Girov, o autoutilitară ce transporta 3,72 m.c. material lemnos fără documente de proveniență.

Față de conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din Pângărați a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii nr. 171 din 2010 și măsura complementară de confiscare a volumului de 3,72 m.c. material lemnos.

PUBLICITATE