Prinși beți sau fără permis la volan pe drumurile din Neamț

În noaptea de 14-15 ianuarie, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un tânăr, de 28 de ani, din Roznov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății, în localitatea Roznov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat testarea.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul recoltării probelor biologice.

La data de 14 ianuarie, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 157D, în localitatea Gârcina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 14 ianuarie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat, pe strada Burebista, un tânăr, de 24 de ani, din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE