Prins la volan, posibil sub influența drogurilor, pe o stradă din Piatra-Neamț

Un bărbat de 33 de ani, din Tarcău, este cercetat într-un dosar penal fiind suspect de consum de droguri la volan, după ce a fost oprit de polițiști pe o stradă din Piatra-Neamț. 

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Eroilor, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Tarcău.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

„Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – au mai spus reprezentanții Poliției

PUBLICITATE