Prins la furat într-un magazin din Piatra-Neamț. A trecut de casele de marcat cu un troller plin de produse

Un bărbat de 35 de ani, din Piatra-Neamț, a fost oprit de agenții de securitate în timp ce încerca să părăsească un magazin cu un troller plin de produse alimentare pe care nu le achitase.

„La data de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către reprezentanții unui centru comercial, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că un bărbat a trecut de casele de marcat, cu un troller în care se aflau mai multe produse alimentare.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 22:00, un bărbat, în vârstă de 35 de ani , din Piatra-Neamț, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un centru comercial, din Piatra-Neamț, acesta fiind oprit de agenții de securitate.” – a transmis Poliția Neamț

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în cursul lunilor iunie și iulie bărbatul ar fi sustras dintr-o stație peco, din Piatra-Neamț, băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

PUBLICITATE