Prins drogat la volan pe o stradă din Piatra-Neamț

Un bărbat de 34 de ani este cercetat într-un dosar penal fiind suspect de consum de droguri la volan, după ce a fost oprit de polițiști pe o stradă din Piatra-Neamț. 

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, acționând pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț, au depistat un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, șoferul a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

„Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț

PUBLICITATE