Principalul suspect în cazul crimei din Piatra-Neamț a fost reținut

Principalul suspect în cazul crimei din Piatra-Neamț a fost reținut de polițiști.

Individul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț, a fost prins de polițiști și reținut, ieri seară, de procurorul criminalist, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Din primele informații, acesta era, la fel ca victima, un om al străzii. Cel mai probabil, în urma unui conflict și pe fondul consumului de alcool, criminalul l-a lovit cu o pavelă în zona capului.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 42-43 de ani, din Piatra-Neamț, a fost găsit mort, ieri dimineață, sub scările unui bloc de pe b-dul Traian.

Conform Poliției Neamț, „polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au fost solicitați să intervină la un apel 112 cu privire la faptul că, o persoană, de sex masculin, a fost găsită decedată la subsolul unui bloc din municipiul Piatra Neamț.

Potrivit unor surse, este vorba despre un om al străzii, căsătorit și cu un copil, și care își făcea veacul prin zona pieței din cartierul Mărăței.

Se pare că de câteva zile ar fi stat cu alte persoane fără adăpost în zona unde i-a fost găsit cadavrul și, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, ar fi fost lovit cu o bordură în zona capului.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.