Primul mesaj al părintelui Hrisostom Filipescu, după mai bine de un an

Unul din cei mai iubiți și îndrăgiți preoți nemțeni, Hrisostom Filipescu, a transmis un mesaj, prin intermediul paginii de socializare, în care mulțumește lui Dumnezeu pentru împlinirea vârstei de 35 de ani.

Fiecare zi este o floare dăruită lui Doamne. Astăzi, din darul lui Dumnezeu, am împlinit vârsta de 35 de ani. Moment de recunoștință pentru darul vieții, pentru părinți, profesori, prieteni, oameni providențiali care au apărut pe Cale…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dăruit clipe de bucurie prin mesaje, prin rugăciunile, gândurile frumoase și prețuirea voastră nemărginită. Vă mulțumesc din toată inima pentru dragoste și neuitare! Vă port în suflet și în rugăciuni!

Hristos Domnul să ne dăruiască tuturor ceea ce este de folos sufletului și trupului, spre mântuire. Vă îmbrățișez cu drag pe toți! Bucurie sfântă!”, este mesajul preotului Filipescu.

După ce a plecat în urmă cu doi ani de la schitul Ţibucani, iar spațiul public a fost plin de speculații pe această temă, la sfârşitul lunii octombrie 2018, părintele Filipescu s-a întors în județul Neamț și se află la Mănăstirea Secu.

PUBLICITATE