Primul meci jucat acasă de CSM Ceahlăul Piatra Neamț în Liga a III-a

Primul meci jucat acasă de CSM Ceahlăul Piatra Neamț în Liga a III-a de fotbal s-a încheiat cu victoria oaspeților de la AFC Metalul Buzău. Golul a fost înscris de către Valentin Lungoci, în minutul 43.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

0-1, la pauză, rezultat care s-a păstrat până la fluierul de final al jocului. Prima repriză a fost una în care oaspeții au arătat că plusul de experiență la acest nivel contează. După pauză, lucrurile s-au schimbat, echilibrul a caracterizat disputa, iar CSM Ceahlăul s-a apropiat ceva mai periculos de poarta adversă.

A fost un meci dificil cu un adversar foarte bun. Am avut mai multe momente bune, mai ales în a doua repriză. Din păcate, lipsa omogenităţii la acest început de campionat şi-a spus cuvântul. Avem foarte mulţi jucători noi şi va mai dura până ne vom exprima la o valoare mai apropiată de cea reală. Am felicitat echipa pentru atitudine, pentru modul în care a luptat, pentru modul în care şi-a dorit. Era clar că vom avea şi emoţii şi au apărut şi greşeli din acest punct de vedere. Am avut şi câteva ocazii şi cred că echitabil ar fi fost un egal”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Din fericire am câştigat acest meci. Am avut momente când am părut că dominăm, dar au fost ultimele 20-25 de minute când adversarul ne-a dominat. Au fost faze puţine, goluri la fel de puţine, un joc urâţel! Rămâne bucuria victoriei şi cam atât”, a declarat  Valentin Stan, antrenor Metalul Buzău.

Miercuri, 29 august, de la ora 17.30, tot pe stadionul Ceahlaul, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț va întâlni divizionara secundă Aerostar Bacău, în  turul lll al Cupei României Timișoreana la fotbal.

PUBLICITATE