Primarul unei comune din județul Neamț, victimă într-un accident. S-a răsturnat cu mașina

Un accident rutier a avut loc luni, 23 octombrie, în jurul orei 16:15, pe raza localității Feleşti (Trifeşti). În urma incidentului a rezultat o victimă (bărbat de 61 de ani), primarul comunei Văleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe DN 15D, pe porțiune de drum dintre curba de la Felești, spre Roman, până la drumul spre dreapta – Miron Costin, comuna Trifești.

Mașina în care se afla primarul comunei Văleni a ieșit de pe drum, prin dreapta, sensul de deplasare fiind spre Roman, a mers prin șanț aproximativ 50 de metri, s-a lovit de o cioată înaltă de 1 metru și s-a răsturnat pe cupolă. Este vorba de o mașină DACIA DUSTER.

Pe șosea nu au fost elemente care să forțeze șoferul să vireze dreapta. Carosabilul era umed și ploua torențial. Prima mașină care a oprit la locul accidentului a anunțat la 112. Șoferul a fost scos din mașină de participanții la trafic și era conștient. A fost dus la spital și suspus investigațiilor medicale”, au declarat reprezentanții Poliției Rutiere Roman pentru romanulfinanciar.ro

Șoferul accidentat a fost diagnosticat cu traumatism coloană lombo-sacrată prin accident rutier, TCC. Acesta a fost preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman”, conform unui comunicat al Ambulanței Neamț.

PUBLICITATE