Primarul Lucian Micu, măsuri drastice împotriva celor care fumează şi mănâncă seminţe în spaţiile destinate copiilor

Poliţia Locală Roman a intensificat controalele în oraş pe linia respectării legislaţiei cu privire la menţinerea ordinii şi curăţeniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele care în trecut au primit avertismente şi nu au ţinut ulterior cont de ele au fost amendate. Săptămâna anterioară, poliţiştii locali au aplicat 32 de amenzi pentru: cerşetorie (3 amenzi în valoare de 500 de lei), provocare de scandal (6 amenzi în valoare de 1.200 de lei), tulburarea liniştii publice cu muzică (o amendă, de 200 de lei), aruncarea pe jos de coji de seminţe (o amendă, de 300 de lei), refuzul de a se prezenta la sediul Direcţiei de Poliţie Locală în urma invitaţiilor (8 amenzi, în valoare de 2.500 de lei), expunere spre vânzare a autoturismelor în parcările publice (o amendă, de 1.000 de lei), comerţ ilegal (3 amenzi, de 900 de lei), consum de alcool în parcuri sau pe stradă (3 amenzi, în valoare de 600 de lei) şi staţionări neregulamentare (6 amenzi, în valoare de 1.000 de lei).

Primarul Lucian Micu a dispus luarea de măsuri drastice împotriva celor care fumează şi mănâncă seminţe în spaţiile destinate copiilor, precum şi a proprietarilor de câini care nu strâng mizeria de pe domeniul public.

PUBLICITATE