Primarul Dragoș Chitic și Președintele FRF, Răzvan Burleanu, parteneriat pentru Stadionul Municipal

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul instituției, primarul Dragoș Chitic și Președintele FRF – Răzvan Burleanu au semnat parteneriatul pentru înlocuirea gazonului artificial de pe terenul de antrenament al Stadionului Municipal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața acestei zile, cei doi, împreună cu vicepreședintele FRF – Octavian Goga au făcut o vizită la Stadionul Municipal unde au discutat detaliile tehnice și posibilitatea de a dezvolta noi parteneriate.

Un subiect abordat  în cadrul conferinței de presă l-a reprezentat organizarea de meciuri ale echipelor naționale de fotbal  pe stadionul din Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic iterând deschiderea municipalității pentru susținerea sportului și realizarea de investiții în dezvoltarea bazelor sportive din Piatra-Neamț.  

„Federația Română de Fotbal a înființat două Centre Naționale de Excelență a căror scop îl reprezintă descoperirea și pregătirea tinerelor talente, unul la Timișoara, iar celălalt la Tîrgu Mureș. Dorim să continuăm înființarea acestor centre, astfel încât în fiecare regiune a Românei să existe câte unul, iar cel mai potrivit loc pentru cel din Moldova cred că este Piatra-Neamț. Aveți o bază sportivă care oferă toate facilitățile, de care trebuie să profităm și unde putem dezvolta parteneriate împreună cu primăria pietreană” a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

”Eu sunt o persoană care încurajează parteneriatul și care este convinsă de faptul că asociindu-ne, sub orice formă: institituțional sau public-privat, putem genera rezultate deosebite, cu beneficii pentru comunitate și de aceea sunt deschis la orice propunere venită din partea federației. Stadionul din Piatra-Neamț este pregătit să găzduiască meciuri ale echipelor naționale de fotbal și vom aloca în continuare fonduri pentru a-l întreține” a completat primarul Dragoș Chitic.

Acest parteneriat, prin care se înlocuiește suprafața de joc de pe terenul de antrenament, face parte dintr-un proiect la Federației Române de Fotbal ce își propune promovarea sportului în rândul tinerilor.

PUBLICITATE