Primarul Dragoș Chitic și Președintele FRF, Răzvan Burleanu, parteneriat pentru Stadionul Municipal

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul instituției, primarul Dragoș Chitic și Președintele FRF – Răzvan Burleanu au semnat parteneriatul pentru înlocuirea gazonului artificial de pe terenul de antrenament al Stadionului Municipal.

În dimineața acestei zile, cei doi, împreună cu vicepreședintele FRF – Octavian Goga au făcut o vizită la Stadionul Municipal unde au discutat detaliile tehnice și posibilitatea de a dezvolta noi parteneriate.

Un subiect abordat  în cadrul conferinței de presă l-a reprezentat organizarea de meciuri ale echipelor naționale de fotbal  pe stadionul din Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic iterând deschiderea municipalității pentru susținerea sportului și realizarea de investiții în dezvoltarea bazelor sportive din Piatra-Neamț.  

„Federația Română de Fotbal a înființat două Centre Naționale de Excelență a căror scop îl reprezintă descoperirea și pregătirea tinerelor talente, unul la Timișoara, iar celălalt la Tîrgu Mureș. Dorim să continuăm înființarea acestor centre, astfel încât în fiecare regiune a Românei să existe câte unul, iar cel mai potrivit loc pentru cel din Moldova cred că este Piatra-Neamț. Aveți o bază sportivă care oferă toate facilitățile, de care trebuie să profităm și unde putem dezvolta parteneriate împreună cu primăria pietreană” a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

”Eu sunt o persoană care încurajează parteneriatul și care este convinsă de faptul că asociindu-ne, sub orice formă: institituțional sau public-privat, putem genera rezultate deosebite, cu beneficii pentru comunitate și de aceea sunt deschis la orice propunere venită din partea federației. Stadionul din Piatra-Neamț este pregătit să găzduiască meciuri ale echipelor naționale de fotbal și vom aloca în continuare fonduri pentru a-l întreține” a completat primarul Dragoș Chitic.

Acest parteneriat, prin care se înlocuiește suprafața de joc de pe terenul de antrenament, face parte dintr-un proiect la Federației Române de Fotbal ce își propune promovarea sportului în rândul tinerilor.

PUBLICITATE