Primarul Dragoș Chitic a participat la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Național „Petru Rareș” și Școala Gimnazială Nr. 5

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a participat astăzi la festivitățile ocazionate de începerea anului școlar 2017-2018 la Colegiul Național „Petru Rareș” și Școala Gimnazială Nr. 5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu ora 9:00, la Colegiul Național „Petru Rareș” și de la 9:30 la Școala Gimnazială Nr. 5, a avut loc deschiderea oficială a noului an şcolar, unde, a luat cuvântul primarul municipiului Piatra-Neamț.

Cu această ocazie, Dragoș Chitic a adresat următoarele cuvinte : Elevilor  le urez mult succes  și reușite iar cadrelor didactice putere de muncă. Vreau să îi asigur atât pe ei cât și pe părinți de toate deschiderea și sprijinul meu  în asigurarea celor mai bune condiții în unitățile de învățământ din Piatra-Neamț. În continuare administrația locală va premia performanța, atât in cadrul ședințelor de Consiliu Local cât și cu ocazia Zilelor Orașului.  Vă doresc să vă bucurați de aceste momente frumoase din viața voastră și să nu uitați că educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea.”

PUBLICITATE