Primarul comunei Borlești, Bogdan George Mutu, se alătură echipei liberale

Bogdan-George Mutu, primarul comunei Borlești, a decis că singura optiune serioasă este Partidul Național Liberal și astfel s-a alăturat echipei liberale, din partea căreia va candidat pentru un nou mandat în comuna Borlești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Este o onoare să mă alătur echipei PNL Neamţ, condusă de domnul George Lazăr, o echipă aflată în plină dezvoltare şi care se pliază pe viziunea mea. Sunt convins că într-un parteneriat pe care îl vom dezvolta corect şi onest, eu ca primar al comunei Borleşti şi domnul George Lazăr ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, vom continua toate proiectele începute aici şi vom implementa altele, care vor schimba în bine viaţa tuturor borleştenilor”, a precizat primarul George Mutu.

„Mă bucur că un om de valoare, un primar tânăr, aflat la primul mandat dar cu realizări importante pentru comunitate, s-a alăturat echipei liberale. Avem nevoie de astfel de oameni în PNL Neamţ! Suntem pregătiţi şi determinaţi să continuăm proiectele liberale începute în fiecare comunitate şi să dezvoltăm altele, în slujba tuturor nemţenilor. Domnul primar George Mutu face parte din proiectul şi echipa PNL Neamţ şi împreună cu ceilalţi colegi liberali ne vom pune experienţa şi expertiza pentru a dezvolta fiecare sat, fiecare comună, fiecare oraş şi întreg judeţul Neamţ”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr – candidatul PNL pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Județean Neamţ.

Încă un primar vrednic s-a alături echipei PNL Neamţ! Îi mulţumesc domnului George Mutu, edilul comunei Borleşti, că a ales să vină alături de noi! Ne unesc aceleaşi deziderate de a dezvolta comunităţile pe care le conducem iar exemplul de la Borleşti este identic cu cel de la Piatra-Neamţ”, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea, prim-vicepreşedinte al PNL Neamţ.

PUBLICITATE