Primarul Carabelea va premia, săptămânal, câte un angajat al primăriei municipiului Piatra-Neamț

Un model care a făcut glorie în perioada comunistă, este primul proiect pe care noul primar, Andrei Carabelea, a început să-l implementeze la nivelul administrației locale.

Angajatul săptămânii” este titlul pe care îl va primi, săptămânal, unul dintre salariații primăriei care a avut realizări deosebite în activitatea desfășurată. Diploma, înrămată, va fi pusă la loc de cinste pe holul primăriei pietrene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Andrei Carabelea: „Angajatul săptămânii va fi prezentat în fiecare vineri, împreună cu motivele pentru care a primit acest titlu. Sunt și funcționari publici care își fac treaba cu profesionalism, ba chiar cu pasiune, și cred că pietrenii trebuie să îi cunoască. Ei sunt cei pe care mă bazez și consider că e corect să le recunoaștem meritele.”

Primul salariat care s-a bucurat de o astfel de apreciere este Maria Pavăl, de la servicuul Urbanism. Pagina de Facebook a primăriei o descrie drept ”o fire optimistă, care în fiecare dimineață lasă problemele personale pe drumul dintre casă și locul de muncă și se așează la birou cu gândul că fiecare om cu care va vorbi în ziua respectivă poate să îi fie părinte, copil sau frate.
Tot în perioada comunistă, pe lângă tablourile de onoare din întreprinderi, mai existau și panourile cu ”AȘA NU!”. Suntem curioși dacă noul edil al municipiului Piatra-Neamț va aplica și acest exemplu în cadrul unității pe care o conduce.
PUBLICITATE