Primarul Carabelea: „să încercăm să nu mai fim o persoană în mașină. Să ne cuplăm cu colegul, cu vecinul”

Primarul municipiului Piatra-Neamț – Andrei Carabelea – a avut, astăzi, o întâlnire cu locuitorii din cartierul Precista.

Fiind filmat, primarul Andrei Carabelea a avut mai multe ieșiri care au stârnit diverse reacții, iar una dintre ele pregătește haosul din traficul rutier după execuția lucrărilor pe coridoarele de mobilitate principale din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Discutând despre transportul în comun și viitoarele lucrări masive pe principalele sectoare de drum din oraș (B-dul Decebal, B-dul Traian, Str. Mihai Viteazu și varianta de la gară până la 1 Mai), primarul Andrei Carabelea a recomandat șoferilor din Piatra-Neamț să nu mai meargă singuri în mașini. – notează MESAJUL.ro (vezi articolul AICI)

Prin urmare, va trebui pe cât posibil să încercăm să nu mai fim o singură persoană în mașină. Să încercăm să ne cuplăm cu colegul, cu vecinul, în așa fel încât să ne organizăm pe transport.

Eu, de exemplu, am ales ca o dată pe săptămână să merg cu bicicleta la serviciu (n.red. – deși e vorba de un proiect național pornit de mai bine de un an). Invit pe toată lumea să facă asta.” – a declarat Andrei Carabelea

Merită citit și – Urmează 2 ani de haos în trafic! Primarul Carabelea: „Trebuie să ne împrietenim cu utilajele”

PUBLICITATE