Primarul Carabelea, la al 16-lea consilier personal

Primarul Andrei Carabelea a ajuns la al 16-lea consilier personal, după ultimele două noi „achiziții”.

După plecarea lui Liviu Harbuz, directorul de cabinet al primarului municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea a angajat, săptămâna trecută, pe Cristina Păvăluță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit MESAJUL.ro, Cristina Păvăluță s-a alăturat echipei de la cabinetul primarului formată din Laura Iacob, Ioana Alexandra Anastasiei și Ioana Onțanu.

Despre angajarea Cristinei Păvăluță, puteți citi – AICI

Și pentru că la cabinetul primarului Andrei Carabelea angajările au continuat pe bandă rulantă, ultima „achiziție” Bogdan Buhușanu.

Despre angajarea lui Bogdan Buhușanu, puteți citi – AICI

Ciudat este că primarul nu a dorit să se laude pe Facebook cu noua achiziție, iar funcționarii din subordinea lui, de la Biroul Comunicare din primărie, nu au vrut/putut să ofere informații despre această angajare, ca și cum totul ar trebui să rămână la secret.

Potrivit sursei citate, încă de la preluarea mandatului de primar, Andrei Carabelea a avut grijă să-și pună  la ”adăpost” apropiații sau colegii de partid care în campania locală s-au remarcat împărțind pliante sau lipind afișe prin oraș, angajându-i la cabinetul propriu.

Majoritatea sunt activiști de partid, alții sunt prieteni sau colaboratori ai familiei Burduja (modelul de inspirație al primarului Carabelea), dar și obligații pe care nu le-a putut refuza.

Din cei 16 care au trecut pe la cabinetul primarului, unele consiliere au părăsit funcția intrând în concediu de maternitate, altele și-au găst post ”întâmplător” în primărie, iar pentru alții, funcția ocupată a reprezentat un punct în plus la CV.

PUBLICITATE