Primarul Carabelea acuză Apa Serv de iresponsabilitate și cere demisia directorului pus de PSD

Primarul municipiului Piatra-Neamț acuză compania Apa Serv Neamț că nu vrea să intervină să rezolve o avarie și cere demisia directorului companiei.

Într-un clip video, primarul arată un mic iaz rezultat al unei avarii la o magistrală de apă și acuză compania Apa Serv, aflată sub controlul PSD, de gestionare defectuoasă și refuzul de a acționa pentru remedierea problemei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În timp ce candidații PSD își depun candidaturile pentru Primăria Piatra-Neamț, compania Apa Serv – PSD aruncă pe apa sâmbetei banii pietrenilor și refuză să remedieze avariile! Cer public demisia directorului Apa Serv, pus de PSD!” – este mesajul transmis de primarul Andrei Carabelea.

Acesta a prezentat într-un clip video cum cei de la Apa Serv nu vor să intervină la o avarie la magistrala de apă.

Acest lucru, spune edilul, se reflectă și în costurile cetațenilor prin facturile la apă.

Primarul Carabelea nu se ferește să aducă în discuție și aspecte financiare, menționând o sumă de 311 milioane de euro, pierdută, potrivit lui, din cauza incompetenței Apa Serv și a Consiliului Județean, de a gestiona un proiect cu finanțare europeană.

Mesajul său se încheie cu o cerere directă și categorică de demisie a directorului Apa Serv, un apel la responsabilitate și răspundere în fața cetațenilor și un semnal de alarmă asupra modului în care sunt gestionate serviciile publice.

„Aici sunt banii dumneavoastră pe care i-a aruncat pe apa sâmbetei Apa Serv. Așa se întâmplă cu banii pe care îi gestionează Apa Serv. Apa Serv pierde sute de milioane de euro, mai exact 311 milioane de euro, pentru că nu au fost în stare, împreună cu Consiliul Județean, să gestioneze un proiect cu finanțare europeană.

Asta arată incompetența Apa Serv care, de câteva zile, nu este în stare să vină să rezolve o avarie, o avarie la magistrala de apă.

Aici avem un lac de 3 metri adâncime. Acest iaz, această baltă, are 3 m adâncime și apa aceasta se va regăsi în facturile dumneavoastră. Apa Serv nu vrea să intervină pentru că această problemă este aruncată în brațele primarului. Nu este așa!

Cer public demisia directorului Apa Serv pentru că de zile bune nu vrea să intervină să rezolve aceasta avarie și o mai lasă încă până când… nici noi nu știm. Cer demisia directorului pus de PSD la conducerea Apa Serv.” – a spus primarul Andrei Carabelea

PUBLICITATE