Primarul Andrei Carabelea se declară mulțumit de lucrările la trotuare

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat pe Facebook că și-a petrecut prima zi de primăvară luând la pas șantierele din oraș, pentru a monitoriza stadiul lucrărilor.

În mesajul postat de edil, acesta s-a declarat mulțumit de cum se derulează lucrările la trotuare și spațiile verzi, precum și la podul de la Piața Centrală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În linii mari, sunt mulțumit despre cum se derulează lucrările de amenajare a trotuarelor și spațiilor verzi de pe Bd. Decebal, în zona Precista, reconfigurarea trotuarului pe strada Mihai Viteazul, precum și lucrările la podul rutier de la Piața Centrală.” – a scris Carabelea.

Totodată, primarul a transmis firmelor care efectuează lucrări în oraș în această perioadă să dea dovadă de maximă seriozitate în derularea contractelor și să-și respecte termenele asumate.

„Că populația nu e deloc mulțumită și reproșează de aproape un an că lucrările sunt un haos și că pun în pericol pietonii care își rup picioarele prin gropi, pavele sau bordurile lăsate vraiște, probabil nu-l afectează prea tare pe primar, care vede altfel lucrurile.” – notează MESAJUL.ro

PUBLICITATE