Primărița Alexandrina Raclariu, a decis să continue dezvoltarea comunei Crăcăoani alături de echipa PNL

Alexandrina Raclariu a declarat că este bucuroasă că va continua alături de echipa PNL, locul unde a găsit susținere pentru a-și continua proiectele pentru localitatea pe care o reprezintă.

Îmi face o deosebită plăcere să am posibilitatea de a reprezenta în continuare comuna, alături de echipa liberală, de la care am primit cel mai mare sprijin, pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele aflate în curs de implementare cât și cele propuse pentru dezvoltarea comunei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sunt convinsă că, alături și cu sprijinul domnului George Lazăr, din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, voi reuși să finalizez trei proiecte importante pentru comuna noastră și anume: asfaltarea străzilor în întreaga comună, construirea unui pod peste râul Cracău și cel mai important să înființăm rețeaua de apă și canalizare în întreaga comună”, a declarat primărița localității Crăcăoani.

Președintele George Lazăr a explicat că este onorat că un om ca doamna Raclariu Alexandrina, un primar destoinic, cu experiență în administrația publică a decis să se alăture echipei liberale, exprimându-și convingerea că doamna primar va avea rezultate redutabile în comuna pe care o administrează.

Mă bucur că un om de valoare, cu viziune, aflat la primul mandat dar cu realizări importante pentru comunitate, s-a alăturat echipei liberale. Avem nevoie de astfel de oameni în PNL Neamţ! Suntem pregătiţi şi determinaţi să continuăm împreună, sprijinind proiectele doamnei primar şi să dezvoltăm altele, în slujba locuitorilor din Crăcăoani și a tuturor nemţenilor.

În plus, mi-am propus ca pentru zona Târgu-Neamț, să dezvolt, în timpul mandatului de Președinte al Consiliului Județean Neamț, proiecte importante pentru oamenii locului și am să amintesc doar trei acum: Realizarea unui drum expres între Târgu Neamț și Piatra-Neamț, introducerea mănăstirilor  din zonă într-un Circuit Turistic Monahal și crearea de parcuri tematice de tip “Sat Medieval” sau “Ținutul lui Ion Creangă”.

Fiecare dintre aceste proiecte, dar  și altele, vor crea dezvoltare, vor crea bunăstare pentru locuitorii din această superbă zonă a județului Neamț”, a declarant George Lazăr, candidatul PNL Neamț la funcția de Președinte al Consiliului Județean Neamț.

PUBLICITATE