Primarii USR și PMP din Neamț, prezenți la „Liga Aleşilor Locali” din PNL

Primarii USR și PMP din județul Neamț au participat, la invitația președintelui PNL Neamț, la „Liga Aleşilor Locali” ai Partidului Naţional Liberal ce a avut loc săptămâna trecută.

Liga Aleșilor Locali, desfășurată săptămâna trecută, a marcat o nouă etapă în dezvoltarea comunităților locale, obiectiv major asumat de Partidul Naţional Liberal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prezidată de premierul Nicolae Ciucă și de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, activitatea s-a centrat pe mecanismele principalelor programe de dezvoltare aflate în derulare: Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și Planul Național de Redresare și Reziliență.

De asemenea, au fost discutate și toate celelalte axe de finanțare posibile, pentru ca toate fondurile europene puse la dispoziție să fie atrase și folosite.

Miniștrii Guvernului Ciucă au oferit primarilor toate explicațiile solicitate, astfel încât programele de dezvoltare a comunităților să fie accelerate și implementate cât mai rapid.

Delegația nemțeană a fost alcătuită din primarii liberali, consilierii județeni, cei doi subprefecți și senatorul Eugen Țapu-Nazare.

O surpriză a fost prezența la această întâlnire, în calitate de invitați ai președintelui PNL Neamț, George Lazăr, a primarilor nemțeni de la Săbăoani, Florin Virga (USR), de la Tazlău, Ion Nechita (USR) și de la Gârcina, Mihai Gavril Gontaru (PMP).

Am o strânsă relație de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtășesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal și care sunt interesați de dezvoltarea comunelor pe care le conduc.

Sunt convins că împreună cu ei și cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construiește viitorul în județul Neamț.

La nivel național, echipa Partidul Național Liberal s-a întărit prin alegerea, ca secretar general, a ministrului Lucian Bode, un om care a ajutat mult județul Neamț și cu care am dezvoltat o puternică relație de prietenie și colaborare.

De asemenea, alegerea lui Dan Motreanu în funcția de prim-vicepreședinte este încă o dovadă a seriozității și maturității Partidului Național Liberal.

«Uniți pentru o Românie puternică și stabilă» înseamnă să promovăm toate proiectele, politicile economice și sociale pe care ni le-am asumat, obiectivul fiind construcția unei Românii moderne. Și știu sigur că vom reuși! – a transmis președintele PNL, George Lazăr.

PUBLICITATE