Primarii liberali, chemați în pelerinaj la București pentru promisiuni și fotografii color

PNL Neamț, prin vocea senatorului Țapu-Nazare, proaspăt uns președinte interimar al filialei, ne nunță despre vizitele primarilor liberali în capitală, în acest sens fiind postate și cîteva fotografii care să demonstreze acest lucru.

Senatorul Țapu-Nazare spune că aceasta este misiunea unui parlamentar, de a a găsi toate căile prin care să sprijine inițiativele benefice pentru comunitatea pe care o reprezintă. Păcat că și-a descoperit această ”misiune” abia la al treilea mandat de parlamentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am citit pe toate părțile postarea făcută de domnul senator, pentru a vedea, concret, ce proiecte și-au găsit finanțare pentru cei doi primari chemați ”la capitală”. Nu am găsit nimic în afară de patru poze din unghiuri diferite și celebrele haștaguri #dezvoltamNeamtul #transparenta #implicare #proiecte.

În fapt, Bugetul de stat a fost deja votat, bugetele locale sunt deja creionate și fiecare primar știe de câți bani dispune și ce proiecte au intrat sau nu la finanțare. Primarii trebuiau chemați la Guvern înainte de a se vota bugetul, nu după. Așa că plimbatul lor la București intră la capitolul ”hai să ne facem că suntem la guvernare”, iar primarii se întorc cu veșnicile promisiuni că la rectificare vor primi bani. Până atunci, au parte de poze color.

Sigur, există și primari fericiți și care nu bat drumul degeaba la București. Un exemplu este cel al lui Vasile Mărculeț de la Timișești, căruia i-a fost finanțat un proiect privind lucrări de infrastructură din Fondul de Dezvoltare și Investiții, în sumă de 18 mililoane lei, lucrare câștigată, de familia deputatului Cozmanciuc, mai precis fratele acestuia (vezi aici).

Pentru cei care au crezut că odată cu trimiterea în judecată a lui Mugurel Cozmanciuc acesta va dispărea încetul cu încetul din spațiul public, iată că în județul Neamț a mai poposit un Cozmanciuc: fratele acestuia, care este deja abonat la bugetele mai multor primării nemțene.

PUBLICITATE