Primarii comunelor Gârcina și Tazlău (PMP și USR) s-au alăturat PNL Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul comunei Gârcina, Mihai Gavril Gontaru (PMP) și primarul comunei Tazlău, Ion Nechita (USR) s-au alăturat echipei PNL Neamț, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele liberalilor, George Lazăr.

Concluzia conferinței de presă de astăzi este că cei doi primari ar putea candida la alegerile din 2024 sub sigla PNL.

„Subiectul principal al conferinței de presă de astăzi este anunțarea împreună a domnilor primari de Gârcina, domnul Gontaru și a domnului primar de Tazlău, domnul Nechita, de a se regăsi în structura Partidul Național Liberal de a construi împreună și de a începe un nou drum al dezvoltării și vorbim de un drum al dezvoltării nu doar în localitățile pe care cei doi colegi primari le păstoresc ci vorbim de un drum al dezvoltării pentru județul Neamț.

Venirea alături de PNL a colegilor primari arată din punctul meu de vedere și al colegilor că PNL este singurul partid de dreapta important din județul Neamț și, sigur, din România, iar valorile pe care PNL le are, valori care sunt împărtășite de toți colegii de față, inclusiv de cei doi colegi primari, sunt valori la care au aderat cei doi colegi primari și urmează și alți colegi primari din județul Neamț să vină înspre Partidul Național Liberal”, a spus președintele PNL Neamț, George Lazăr.

Primarul comunei Gârcina a ținut să precizeze că așteaptă din partea PNL un sprijin pentru realizarea proiectelor de infrastructură pe care comuna le are.

La rândul lui, primarul comunei Tazlău a precizat că există o colaborare de mai mult timp între acesta și PNL și își dorește să ofere ceea ce vor oamenii.

Tot în cadrul conferinței, președintele George Lazăr a precizat că de la începutul anului s-au înscris în PNL peste 300 de noi membri. Printre aceștia sunt foarte mulți oameni de afaceri, dar și aleși locali din alte partide, precum PMP sau USR, care și-au manifestat intenția de a veni alături de PNL.

PUBLICITATE