Primăria Roman: Concurs inedit pentru romașcanii care pleacă în concediu

Primăria municipiului Roman organizează o competiție inedită pe o rețea de socializare. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să posteze maxim trei imagini cu ”cel mai reușit concediu” și o scurtă descriere a locurilor vizitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Perioada în care se desfășoară această competiție este 1-19 august, urmând ca , în funcție de numărul de aprecieri, primii cinci clasați să fie premiați în data de 20 august.

Primăria municipiului Roman vă invită la o nouă competiție, menită să ne ajute să ne cunoaștem mai bine, să ne bucurăm în mod constructiv de spațiul virtual, să fim o comunitate unită în viața reală. Pentru a mai uita de ploile care ne-au stricat uneori planurile, vă invităm să depănăm amintiri din concedii, să împărtășim pe acest grup imaginile și momentele care ne-au făcut să ne simțim relaxați, bucuroși și răsfățați. Astfel, de astăzi, 1 august, și până pe 19 august, vă invităm să postați cel mult trei imagini din ceea ce dumnevoastră considerați a fi ”cel mai reușit concediu” și să ne povestiți despre locurile vizitate sau despre lucrurile care v-au plăcut cel mai mult. Primele cinci postări ce vor primi cele mai multe aprecieri din partea membrilor grupului vor fi premiate pe 20 august. Împreună putem să ne descoperim și să promovăm locuri unde ne-am întoarce cu plăcere”, este invitația de pe rețeaua de socializare, iar grupul unde are loc competiția îl găsiți AICI

PUBLICITATE