Primăria readuce „Magia Sărbatorilor” la Centrul de vaccinare de la Curtea Domnească

Comunicat de presă – Primăria municipiului Piatra-Neamț:

Împreună readucem „Magia Sărbatorilor – Centru de vaccinare la Târgul de Crăciun

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a fi mai aproape de tine, am deschis încă un centru de vaccinare la Piatra-Neamț. Acesta a fost amenajat într-una din căsuțele pregătite pentru Târgul de Crăciun la Curtea Domnească și va funcționa în perioada 1-13 decembrie, în intervalul orar 14.00-18.00.

Dragi pietreni, vă așteptăm să petrecem sărbătorile de iarnă împreună. Dar trebuie să ne asigurăm că respectăm și regulile. De aceea fac un apel și în același timp o provocare: aveți grijă de voi, aveți grijă de ceilalți! Vă invit să vă vaccinați și să petrecem Crăciunul împreună. ” a declarat primarul Andrei Carabelea

Vaccinarea se va face fără programare, doar pe baza cărții de identitate sau a certificatului de naștere, în cazul minorilor. Activitatea se va organiza cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, oferindu-se condiții optime pentru desfășurarea procesului de vaccinare. 

Vor fi disponibile în acest centru serurile Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson și vor putea fi vaccinate persoanele adulte și copiii cu vârste peste 12 ani. 

Dacă vrei să știi că toți ai tăi sunt bine și îi poți întâlni în siguranță, vaccinează-te!

Sărbători cu sănătate tuturor!  

PUBLICITATE